baner

Vođene degustacija

Degustacijom naših vina u autentičnom prostoru. Na prostoru gdje je grožđe dozrijevalo, gdje su ga radnici uz pjesmu brali te bačvi gdje je mošt postao vinom. Na tom prostoru upoznati ćete sve čari naših vina. Čarolija erdutskog terroira zatvorena u butelji u punoj snazi će se pokazati u sljubljivanju s tradicionalnom slavonskom gastronomijom.

U Erdutskim vinogradima d.o.o. zaposleno je pet certificiranih sommeliera. Sommelieri pod vodstvom glavne enologinje Melite Rumbak uvest će Vas u svijet naših vina.

Degustacije organiziramo u vinskom podrumu kod Velike bačve ili u vinskim dvoranama.

En Primeur

En Primeur

U srijedu 31. siječnja u hotelu Westin u Zagrebu održana je manifestacija „En Primeur“. Manifestaciju su suorganizirali: Udruženje vinarstva pri HGK te udruge Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatie. Premijerno su kušana mlada bijela vina berbe 2017. godine. Kušana su sljedeća erdutska vina: graševina, ranjski rizling, rose, merlot i cabernet franc.  Našu vinariju predstavljali su mr. sc. Josip Pavić (predsjednik nadzornog odbora), direktorica Dunja Vukmirović i direktor Pero Grgić te glavna enologinja Melita Rubmak.

Ova već tradicionalna manifestacija pobudila je izniman interes novinara, uzvanika i građana jer ovo je izvrstan način za upoznavanje što novo nude hrvatske vinarije iz posljednje berbe.

Opširnije

Mailchimp