baner

Team building

Na prekrasnoj lokaciji uz Dunav, Erdutski vinogradi nude mogućnost organizacije team buildinga po vašoj želji.

Aktivnosti koje možemo organizirati za vas u Erdutskim vinogradima:

 1. Obilazak vinarije uz degustaciju
  U jedinstvenom i autentičnom prostoru vinarije kušajte naša odabrana vina uz prigodne zalogajčiće koji će Vam omogućiti potpuno uživanje u bogatstvu i punoći okusa Vina Erdut. Obiđite vinariju i saznajte gdje nastaju najbolja Vina Erdut, kako je počela njihova proizvodnja te posjetite prostor u kojem se čuva najveća drvena vinska bačva u upotrebi na svijetu – Velika bačva. 

 2. Ruta graševine
  Obiđite plantažu i vinariju Erdutskih vinograda i saznajte gdje nastaju najbolja vina erdutskog vinogorja. Dozvolite da Vas naši vinogradi očaraju, a graševine Vina Erdut oduševe uz kušanje na jedinstvenoj lokaciji.

 3. Mala vinska škola
  Saznajte koja vina najbolje idu uz koja jela, kako ih dekantirati i što znači organoleptička analiza vina. Dobro se zabavite u opuštenoj atmosferi uz domaće zalogajčići te iskušajte bogatu ponudu Vina Erdut.

 4. Potraga za blagom
  Za napraviti dobro vino, potrebno je puno truda – jednako toliko trebat će Vama kako biste pronašli vinske boce dobro skrivene u našoj vinariji. Zaigrajte verziju popularne igre potrage za blagom, dobro se zabavite i pribavite škrinju prepoznatljivih Vina Erdut.

 5. Slijepo kušanje 
  Za sve one koji vjeruju kako sortu vina mogu pogoditi zavezanih očiju imamo pravu igru – iskušajte se u našem slijepom kušanju Vina Erdut i otkrijte jeste li doista pravi vinski znalci.

 6. Vinski kviz
  Ljubitelji kvizova vrijeme će moći upotpuniti i našim kvizom znanja na različite teme iz opće kulture oplemenjenog ispijanjem Vina Erdut, a u izradi pitanja glavnu riječ imat će Vaši ljudski resursi.

U ponudi imamo još:

 • Mogućnost organizacije Wine and Walk vinske šetnje u dužini do maksimalno 12 kilometara, s brojem stanica po želji klijenta
 • Mogućnost organizacije rekreativne utrke sa srednje zahtjevnom rutom oko Erduta. Dužina staze iznosi 5 km, visinske razlike 200 m s polaznom točkom ispred dvorca Adamovich-Cseh.

Za više informacija i upite pišite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16